CX / GL 500 Bloggen

CX / GL 500 Bloggen

Blogg för medlemmar

Denna Blogg är till för oss som är medlemmar i klubben. Här kan ni diskutera allt från turer, upplevelser, arrangeman eller teknik.

Märkesförsäkring

Förslag om BloggenPosted by Tom Persson Sun, February 15, 2015 12:19:56
Hej mitt i "vintern"!
Försäkringsfrågor är ingen egen kategori men jag försöker få svar här.
De motorcyklar jag har är försäkrade hos if. Vid kontakt med dem får jag beskedet att deras märkesförsäkring för Honda upphörde vid årsskiftet. Gamla försäkringar får dock stå kvar. Finns det något annat försäkringsbolag som har märkesförsäkring till ett fördelaktigt pris. Visserligen lite pilligt att jämföra försäkringspremier men .........Om märkesförsäkringen är tecknad i if kan man inte ställa av cykeln över vintern! Det gäller att läsa allt det finstilta!
Tacksam för lite tips i försäkringsärendet. Bloggen har varit till stor hjälp tidigare. T.o.m verktyg har jag fått hjälp med! smiley
Hälsningar Tom Persson


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jan Ekman Mon, February 16, 2015 14:52:00

Hej

Jag har alla mina motorcyklar försäkrade i SVEDEA. Prismässigt har det varit gynnsammast för mig. Men även dom har helår. Även om du ställer av MC:n så får du betala för hela året. Men varför skall man ställa av? Betalar 628:-, 990:-, 628:- och 678:- helår för mina försäkringar. Nu är dom försäkrade mot brand och stöld även när jag vinterförvarar dom.

Hälsningar från Dalarna

Jan E


Posted by Per Risholm Sun, February 15, 2015 18:34:56

Hej!
Jag har min helförsäkrad som klassiker (classica) hos "Bilsport & MC specialförsäkringar" som ingår i "Moderna försäkringar".
Enl min bedömning en klart konkurrenskraftig premie.
MVH! Per
smiley

Posted by Arne Sun, February 15, 2015 14:58:58

MHRF-försäkringen som administreras av Folksam.
Arne H

Posted by 492 Göran Sun, February 15, 2015 13:08:31

Kolla Svedea, passar bra för mig
Göran W